Bathroom Renovation – Princess Pine Circle, Taunton, MA

Overview

Increased storage space and a more luxurious shower were just two of the goals for this bathroom remodel on Princess Pine Circle in Taunton, MA.

The first step was to incorporate a more modern cabinet design that offered additional storage while not reducing the amount of available space on the vanity.  Richly colored wood was selected and the cabinet height was extended to the ceiling on the left hand side of the vanity to achieve the storage goals.  Meanwhile, on the other side of the room, the added storage space in the cabinets allowed for the removal of a small linen closet and for that space to be absorbed into a much larger frameless shower.  An inset shelf that runs the length of the back wall is lined with mosaic tiles and extends the increased storage motif to the bathing area.  New lighting, a granite countertop and large square floor tiles complete the classic yet modern look of the new space.

The After

Designer

Materials

Cabinets – Starmark

 

The Before